REIKIHEALING är en modern metod med rötterna från den en uråldriga japanska energimetoden, som grundades av  Mikao Usui, levde i Japan 1865-1926. 

Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering och kroppens egen självläkning.

Reikin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och är en metod som fyller på med energi.

Det är ett fantastiskt verktyg för stress, spända muskler och smärta men också för djupare läkning vid fysiska, mentala och emotionella blockeringar samt vägledning. Energin arbetar med hela människan - kropp, tankar, känslor och själ, och ger dig alltid det du behöver, här och nu.
Det som skiljer Reikihealing från annan healing är att med Reiki arbetar man med den rena universella livsenergin, vilket innebär att energin är obegränsad. Att ge Reiki är alltså inte att ge av sin egen livsenergi, utan att vara kanal för den universellt styrda energin.


Distans healing
Reikihealing på distans fungerar lika bra som vid fysisk beröring. Den ger samma effekt som vanlig behandling, sänker stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare inre närvaro.
Vid Reiki behandling så kan det komma upp gamla känsloupplevelser, både när du får Reiki fysiskt och på distans. Du kan uppleva samma utrensning oavsett Reikibehandling, så det gamla kommer upp i ljuset för att möjliggöra en bearbetning och sedan släppas iväg. 
Reiki har den universella visheten och vet vart den behövs, så den går först dit den behövs mest, oavsett om det handlar om i problem i den fysiska kroppen eller det mentala och känslomässiga. Du får alltid så mycket Reiki som du behöver, Detta då det är din kropp och ditt högre jag som tillsammans bestämmer hur mycket Reiki du behöver just vid det tillfället.

Distanshealing är bra för dig

Som har ont om tid, inte kan eller har möjlighet att ge dig iväg, eller helt enkelt vill vara hemma i din egen trygga miljö, sitta eller ligga på din favorit plats, då är distanshealing något för dig.  Det fungerar som så att du får Reiki healingenergin direkt till dig där du befinner, i lugn och ro.  

Hur går Reiki distanshealing till
Du använder länken boka här, jag återkommer till dig och vi kommer överens om en tid.  Jag kontaktar dig via sms, telefon eller Zoom. Det ingår även återkoppling efter distanshealingen. Inför själva healingen behöver jag veta ditt namn, vilken ort du är på samt om du har något som du önskar få Reikihelaing till.
En stund innan Reikihealingen startar, så lägger eller sätter du dig på ett för dig bekvämt sätt och kopplar av. Tar några djupa andetag, tänker positiva tankar och förbereder dig på att ta emot Reiki. Ha gärna en filt över dig. Önskar du ha lugn musik och eventuellt tända rökelse så går det också bra, men inget som behövs.

BOKA HÄR

OBS! Du kan bli så avslappnad under Reikihelaing att du somnar. Detta innebär att du INTE SKALL TA EMOT REIKIHELAING PÅ DISTANS EX NÄR DU KÖR BIL, ELLER PÅ ANNAT SÄTT ÄR AKTIV.

För mer information om Reiki är du välkommen in på Svenska Reikiförbundets hemsida www.reikiforbundet.se

REIKIHEALING PÅ DISTANS
Pris:
Reikihealing på distans á 30 minuter 400:-
Reikibehandling på distans á 60 minuter 650:-
Reikibehandling på distans á 90 minuter 975:-
PROVA PÅ Reikihealing på distans
15 minuter á 150:-
BOKA HÄRErbjuder Reiki I kurs online, 4-5 mars 2023 kl 10:00-16:00, för ytterligare information vänligen, se vidare under Reiki kurser

Jag finns på telefon, Zoom samt i Trelleborg, på Stavsensudde, Pängs Byaväg 11.

Reiki klassas som friskvård av Skatteverket. Dock inte när det är på distans. Önskar du Reikihelaing på plats vänligen fråga om detta när du bokar tiden.

Välkommen tillbaka

"Det fanns stunder då du inte lyckades.

Du gick på den tomma stigen och svävade i luften,

vilsen i födelsens och dödens kretslopp

och slukad av föreställningarnas värld.

Men den vackra stigen är tålmodig,

den väntar alltid på dig,

 den stig som du känner så väl,

 som är så trogen.

Den vet att du kommer tillbaka en dag.

Och den kommer säga:

Välkommen tillbaka.

Stigen kommer att vara lika frisk och vacker som första gången.

 Kärlek säger aldrig att detta är sista gången."

- Thich Nhat Hanh -