REIKIHEALING är en modern metod med rötterna från den en uråldriga japanska energimetoden, som grundades av  Mikao Usui, levde i Japan 1865-1926. 

Reiki bidrar till djup avslappning, stressreducering och kroppens egen självläkning.
BOKA HÄR

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och är en metod som fyller på med energi.

Det är ett fantastiskt verktyg för stress, spända muskler och smärta men också för djupare läkning vid fysiska, mentala och emotionella blockeringar samt vägledning. Energin arbetar med hela människan - kropp, tankar, känslor och själ, och ger dig alltid det du behöver, här och nu.
Det som skiljer Reikihealing från annan healing är att med Reiki arbetar man med den rena universella livsenergin, vilket innebär att energin är obegränsad. Att ge Reiki är alltså inte att ge av sin egen livsenergi, utan att vara kanal för den universellt styrda energin.

Reikihealing sänker stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare inre närvaro.
Vid Reiki behandling så kan det komma upp gamla känsloupplevelser, både när du får Reiki fysiskt och på distans. Du kan uppleva samma utrensning oavsett Reikibehandling, så det gamla kommer upp i ljuset för att möjliggöra en bearbetning och sedan släppas iväg.
Reiki har den universella visheten och vet vart den behövs. Den går först dit den behövs mest, oavsett om det handlar om i problem i den fysiska kroppen eller det mentala och känslomässiga. Du får alltid så mycket Reiki som du behöver, Detta då det är din kropp och ditt högre jag som tillsammans bestämmer hur mycket Reiki du behöver just vid det tillfället.

 Jag erbjuder både Reikihealing med handpåläggning och distanshealing.

 Reikihealing med handpåläggning

Reikihealing med handpåläggning eller som man ibland säger fysisk beröring. Innebär att vi träffas fysiskt på min mottagningen. du får ligga på en behandlingsbänk med kläderna på och en filt över dig. Jag ber dig att ta några djupa andetag blunda, slappna av och förbereda dig på att ta emot Reikihealing. Samtidigt så förbereder jag mig inför att ge dig Reikihelaing. Önskar du musik, så har vi det på under tiden du får Reikihelaing.

Distans healing.
Reikihealing på distans fungerar lika bra som vid fysisk beröring. Den ger samma effekt som vanlig behandling, sänker stress, ångest och oro, stärker immunförsvaret och bidrar till en djupare inre närvaro.

Distanshealing är bra för dig:

Som har ont om tid, inte kan eller har möjlighet att ge dig iväg, eller helt enkelt vill vara hemma i din egen trygga miljö, sitta eller ligga på din favorit plats, då är distanshealing något för dig.  Det fungerar som så att du får Reiki healingenergin direkt till dig där du befinner, i lugn och ro.  

Hur boka Reiki distanshealing 
Du bokar via knappen BOKA HÄR eller under fliken Kontakta. Jag återkommer till dig och vi kommer då överens om en tid.  Jag kontaktar dig via sms, telefon eller Zoom. Det ingår även återkoppling, dvs bokar du 60 minuter blir det ca 45 min Reikihelaing och 15 min återkoppling via mobilsamtal. Inför själva healingen behöver jag veta ditt namn, vilken ort du är på samt om du har något som du önskar få Reikihelaing till.
En stund innan Reikihealingen startar, så lägger eller sätter du dig på ett för dig bekvämt sätt och kopplar av. Tar några djupa andetag, tänker positiva tankar och förbereder dig på att ta emot Reiki. Ha gärna en filt över dig. Önskar du ha lugn musik och eventuellt tända rökelse så går det också bra, men inget som behövs.

OBS! Du kan bli så avslappnad under Reikihelaing att du somnar. Detta innebär att du INTE SKALL TA EMOT REIKIHELAING PÅ DISTANS EX NÄR DU KÖR BIL, ELLER PÅ ANNAT SÄTT ÄR AKTIV.
För mer information om Reiki är du välkommen in på Svenska Reikiförbundets hemsida www.reikiforbundet.se

REIKIHEALING Pris:
Reikihealing på plats eller distans á 30 minuter 400:-
Reikihealing på plats eller distans á 60 minuter 650:-
Reikihealing på plats eller distans á 90 minuter 975:-

PROVA PÅ Reikihealing på distans

15 minuter á 150:-
BOKA HÄR


Jag finns på telefon, Zoom samt i Trelleborg, på Stavsensudde, Pängs Byaväg 11.

Reiki klassas som friskvård av Skatteverket samt även godkänt av WHO.

Recensioner Reikihealing på distans och handpåläggning

Reikihelaing på distans:


Sofia Moldovani:


Detta var första gången jag varit i kontakt med Reikihealing, så jag visste inte al vad jag hade att förvänta mig.


Jag kände mig avslappnad under behandlingen, kände en del rysningar i kroppen till en början och en känsla av att min blodcirkulation ökade under behandlingen.


Jag upplevde bemötandet som hjärtligt och välkomnande. Det var så intressant att läsa sammanställningen efteråt, det var så mycket som stämde in på mig - så roligt!


Självklart rekommenderar jag det vidare till andra, det var en spännande upplevelse och en känsla som man inte riktigt kan förklara.


Jättespännande och superroligt at få prova något nytt, tror att det blir mer effektivt och starkare i verkligheten.


Tack Karin för denna möjligheten!


Caroline Holmberg:


Jag vill tacka för din behandling i fredags. Rekommenderar till andra gör jag varmt. Ditt bemötande upplevde jag positivt före och efter. Sakligt och varmt. Jag har velat prova länge och jag är väldigt öppen. Väldigt spännande att för mig få så mycket bekräftat vad jag upplevde.


Jag låg i min säng med en av mina katter vid fotändan. Hon fick kanske också lite hjälp. En stressig dag var det för mig innan behandlingen så jag var orolig att den inte skulle ge mig det jag önskade. Jag såg inga färger. Kände som mest intensivt över hj ärtat och bröstet. Var som ett intensivt tryck, värme och en känsla av att inte kunna andas och få tillräckligt mycket luft. (Vilket jag absolut fick). Tårar steg i ögonen och rann nerför kinderna flera ggr under beh timmen. Då kände jag inge sorg el ledsenhet. Utan er som jag “öppnade” upp känslor som varit instängda och förträngda. Kände även varme och en pirrande känsla i armar och händer. Värme som steg över axlar och upp över hals och nacke. Stannad upp och gick vidare. Jag kom i en djup avslappning och ev somnade jag till under en kortare stunden.


Men jag upplevde över bröst och hjärta mest och flest ggr.


Jag hade ställt klockan till 18:10 så jag inte skulle bli stressad och titta på klockan under behandlingen. När jag “vaknade” var det en överväldigande känsla av djup ledsamhet och jag grät stilla och lugnt i ca 30 min. Jag förs intensivt i ca 2 tim efter. Var lugn och avslappnad hela kvällen. Trött och utmattad.


Jag har mycket spänning i nacke, axlar o käkar. Även skulderblad. Samma kväll och under helgen har det varit mkt förbättrat! Även smärtan i skulderbladen.  


Stor kram och tack verkligen för att jag fick prova.  Marianne Andersson:


Under hela healingen kände jag sig lugn avslappnad och trygg. Jag såg färger i grönt och rosa nästan dom ett norrsken. Jag kände att det pirrade i mina händer dem blev både kalla och varma. Hela vänster arm reagerade med pirr och känsla. Jag fick hosta och blev torr i halsen så ja fick dricksa mycket vatten.


Kände också som en pil mellan öronen som studsade fram och tillbaka.


Karins bemötande har varit mjukt och vänligt från första stund. Mycket bra förklarat ur allt kommer att gå till och svarat på dem frågor jag haft samt att återkoppling efter healingen kändes jätte fin.


Jag kan verkligen varm rekommendera er att låta Karin hjälpa er med det som ni funderar på.


Tack Karin


 


Reikihealing handpåläggning:


Carin Nilsson:


God kväll..! “Att få ar varit hos Karin under en Reikibehandling var så upplyftande. Och jag fick en fantastisk upplevelse. Dagen efter var jag väldigt trött men förstod ganska fort att reikin fortsatte att jobba. Jag kan varmt rekommendera Karin för en Reiki behandling och kommer konsultera henne igen. Stor kramVälkommen tillbaka

"Det fanns stunder då du inte lyckades.

Du gick på den tomma stigen och svävade i luften,

vilsen i födelsens och dödens kretslopp

och slukad av föreställningarnas värld.

Men den vackra stigen är tålmodig,

den väntar alltid på dig,

 den stig som du känner så väl,

 som är så trogen.

Den vet att du kommer tillbaka en dag.

Och den kommer säga:

Välkommen tillbaka.

Stigen kommer att vara lika frisk och vacker som första gången.

 Kärlek säger aldrig att detta är sista gången."

- Thich Nhat Hanh -