Andlig coaching samtal

Som Andlig Coach hjälper jag dig att hitta ett nytt förhållningssätt till livet. Genom tio samtal funderar vi tillsammans på vad som finns mer, och vad det innebär att tro utan att säkert veta. Vi pratar om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Vi fördjupar oss i närvaro och våra inre rum. Hur det är att vara vägledd och i balans, och hur du kan använda kroppen som din vägvisare.

Efter dessa tio samtal kommer du garanterat var på en annan plats i ditt liv, där en fördjupad trygghet, magi och glädje får ta större plats.
Är du nyfiken på vad andlighet är?
Är du redo för en förändring?
Längtar du efter
ett väglett liv i balans?
Vill du lära dig
hur nuet blir din allra bästa samarbetspartner?
Vill du utveckla din andlighet?
Många är idag nyfikna på om det finns ett annat sätt att eva. De känner av skiftet som påverkar oss alla och vägledningen pockar på. Under de här 10 tillfällena bekantar vi oss med hur det är att leva ett mer andligt liv. Vi lär oss mer om närvaro och om att vara grundad, tacksamhetsenergin, vikten av att ha ett inre rum och att kunna stilla sig. Meditation, den andliga integriteten, våra chakran, kroppens olika signaler, att uppnå balans i livet, ett holistiskt helande mer mera, med mera.

Plats: Pängs byväg 11, Trelleborg, Pris: 60 min a´ 750:-  NU Introduktionspris a´600:-.
Önskar du samtal online så meddela mig detta. Samtalen sker då via Zoom.